30 viipaletta
paahtoleipää (vehnä iso paahto / fazer ruispaahto) täyte: 400 g kavli kevyt rapu tuorejuustoa (sisältää ravun paloja) 200 g majoneesia 2-3 herkkukurkkua 400 g lämminsavu lohta tillisilppua 2 rkl sitruunamehua 1 rkl sinappia valkopippuria myllystä kostukkeeksi: 2,5 dl kasvis, kala tai rapulientä päällys: 1 prk smetanaa 150-200 g 1 rasia creme bonjour katkarapu tuorejuustoa (200g) (tai maustamatonta) koristeluun: 1 prk jokiravun pyrstöjä, liemessä (apetit tai pirkka) myös pakaste katkaravut käy mätiä kylmäsavu lohta ruusukkeiksi erilaisia salaatteja, tilliä, kapriksia, limesiivuja, sitruunaa …Ohjeet Leikkaa leivistä reunat pois. Sekoita täyteaineet (paitsi kurkku). Kuutioi kurkut pieniksi ja valuta lävikössä. Lado leipäviipaleet (alin kerros ruispaahtoa) 2 rinnan ja 3 peräkkäin leivinpaperilla peitetylle alustalle. Kostuta kasvisliemellä. Sivele päälle täytettä ja sitten kurkkukuutioita. Lisää toinen leipäkerros ja kostuta ja täytä. Aloita leipien laito päistä, jos ovat erikokoisia ja jää rakoja, leikkaa niihin leivästä sopivat siivut. Jatka näin kunnes 5 kerrosta täynnä, kostuta myäs päälimmäiset leivät. Peitä tuorekelmulla ja laita päälle leikkuulauta painoksi. Laita kylmään yöksi tekeytymään. Sekoita päällysaineet ja sivele kakun päälle. Koristele mielesi mukaan. Valuta jokiravun pyrstöistä liemi pois, jos käytät katkarapuja sulata ne lävikössä jääkaapissa.
Tein tähän lohikakkuun mallasleivän ja kauraleivän. Riivi lohi mössöksi. Esimerkiksi kylmäsavulohisiivut ovat erittäin kauniita koristeita voileipäkakun päälle
Toivottavasti tykkäätte reseptistä. Tänään haluan jakaa teille yhden arkiruokasuosikkini. Täytetyt paprikat ovat helppo, nopea ja terveellinen ateria esimerkiksi lounaalle
Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Lohifile. Tässä ruoassa on rasvainen punalihainen lohi ja lisää rasvaa, ja täyteläisyyttä ruoka saa kermaviilistä, kermasta, mozzarellajuustosta, ja parmesaanista
Notkista tuorejuustot ja lisää ranskankerma ja kermaviili, pieniksi kuutioitu kylmäsavulohi, yrttisilput, pieniksi kuutioiksi leikattu paprika, sitruunamehu ja pippuri
Lisää lohi, pakkaa tiivisti ja anna marinoitua jääkaapissa useamman tunnin ajan, ehkä jopa yön yli. Kaupunkilainen keskikesä yllätti tänä vuonna erittäin positiivisesti
S. ö. i. n. v. m. e. k. s. t. r. y. a. l. o. h. D. u. b. p. ä. J. M. ,. d. N. j. T. 1. 3. R. 2. c. V. L. A. 6. 0. g. f. -. H. K. ½. P. d l. c m. k p. r k
Voileipäkakun resepti. Tulen sitten teille sen tänne esittelemään reseptin kera. 50g savupororouhetta (tonnikala, metukkarouhe, lohi yms käyvät myös vaihtoehtoisina). 50g savupororouhetta (tonnikala, metukkarouhe, lohi yms käyvät myös vaihtoehtoisina)
R. e. s. p. t. i. 2. 5. v. u. o. d. n. a. k. A. m. l. j. ä. r. h. S. y. T. 4. -. J. ö. K. ,. Y. V. O. I. L. E. P. Ä. U. 1. 0. g. 8. (. ). F. 3. G. b. M. 6. ♥ l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.