Kakku on TODELLA täyttävä ja kakun kokoa miettiessä on hyvä ottaa huomioon, että annoskoko on pienempi kuin tavallisessa voileipäkakussa.Rukiinen voileipäkakkunoin 15 hengelle
1 ruisreikäleipän.
500 g ruisvuokaleipää tai ruislimppua
Sain kunnian tehdä työkaverini pojan yo- juhliin voileipäkakkuja, joista tässä kaksi. Kostuta ja käännä ylimääräiset kelmut voileipäkakun päälle tai tarvittaessa lisää hieman kelmua suojaamaan voileipäkakkua
R. e. s. p. t. i. 2. 5. v. u. o. d. n. a. k. A. m. l. j. ä. r. h. S. y. T. 4. -. J. ö. K. ,. Y. V. O. I. L. E. P. Ä. U. 1. 0. g. 8. (. ). F. 3. G. b. M. 6. ♥ l. d l
V. i. k. o. s. t. e. n. ä. y. a. v. r. u. p. j. l. h. T. m. d. O. 2. 0. g. (. ,. ö. ). C. é. F. c. S. M. K. &. /. A. P. J. L. -. 4. x. 3. E. ". f. 1. N. I. U. D. d l
Voileipäkakku taitaa olla pohjoismaista keksintöä, perhejuhlien perinteinen suolainen herkku. Voileipäkakkuun voi käyttää aivan samoja aineksia kuin voileipiin ylipäänsä, mahdollisuuksia on loputtomiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.