No, minä tartun aina härkää sarvista, tai paremminkin nautaa, ja tuon silloin koko elukan verran lihaa keittiööni - jonka olen vielä varustanut armeijan ylijäämävaraston jättimäisillä padoilla ja kattiloilla
Sekoita sen verran, että saat tasaisen taikinan. Mulla ei itsellä ole raparperia kasvamassa, mutta työkaverini Seija toi mulle muovikassillisen raparperia, kiitokset hänelle
Isoäidin vaniljavannikkeet n. Terveisin Taru Isoäidin vaniljavannikkeet n. Hei. Sain mummilta joskus perinnöksi piparipursottimen ja Koristeelliset kakut-lehden mukana tuli toinen
Valmista isoäidin tattipiirakka mielellään jo edellisenä päivänä. Paista isoäidin tattipiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin
1. Raaputa ja huuhdo sianpää ja laita se likoamaan isoon määrään kylmää vettä 1 vuorokaudeksi. 2. Laita sianpää ja vasikanliha kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin, että lihat juuri peittyvät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.