Voissahaudutettua fenkolia ja purjoa. Lisukkeeksi haudutin voissa fenkolia ja purjoa. Joulukuun alussa pääsimme maistelemaan ranskalaisen keittiön herkkuja Pariisissa
Koska karjalanpaistia juuri syötiin, ei tehnyt mieli käyttää lihoja siihenkään. Mimmin keittiössä sopivasti sitten kehuttiin oluessa haudutettua naudanlihapataa, ja koska resepti kuulosti tosi hyvältä, päädyin siihen
Eli pilko pekonia pienemmäksi ja paista ilman rasvaa pannulla. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Itse suolasin pihvien pinnat ennenkuin pyörittelin niitä vehnäjauhoissa. Voihan sitä valmiiksi leikattuja pihvejäkin ostaa, mutta mitä vähemmän lihaa on käsitelty ennen pakettiin laittamista niin sitä edullisempaa se on
Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Olemme joskus syöneet villakintaan makuista kuivaa lammasta ja sen jälkeen olleet monia vuosia kyseistä lihaa syömättä kun ajattelimme että se vain on niin kamalaa
Ruskista kalat voissa paistinpannulla kevyesti ja siirrä ne uunivuokaan. Viime kerralla ostin haukea kaupasta, mutta tällä kertaa nämä on tuttu pyytänyt ja saatiin kalat ihan tuoreena valmiiksi fileoituna
Laitoin kanat marinoitumaan edellisenä iltana jakeittelin siinä samalla ensimmäistä kertaa gheetä. Löytöretki Intian keittiöihin- kirjasta löysin ohjeen voissa paistetulle kanalle, pakkohan sitä oli päästä testaamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.