Tämä superhelppo, täyttävä ja nopea pastaruoka syntyi rehellisesti vaan jääkaapin antimilla. Kun jääkaapissa löytyy jotain mitä pitää käyttää pois on pakko keksiä jotain ja soveltaa uusia ruokia
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Hyvin helppo, täyttävä ja nopea ateria. Putsaa ja leikkaa kukkakaali pieneksi paloiksi. Valuta vesi pois pastasta ja kukkakaaleita ja sekoita keskenään
Kaada vesi pois ja anna fenkolin jäähtyä. fenkoli, voi, persiljaja sitruunamehu sileäksi voiksi, purista joukkoon valkosipuli, suolaa ja pippuroi ja sekoita
Valuta ne ja säästä keitinvesi. Ota kattila liedeltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste. Kaada kastike kukkakaalien päälle ja gratinoi uunissa, kunnes pinta on saanut kauniin värin
A. r. i. l. ö. y. s. v. e. n. ä. t. p. m. u. o. k. a. j. h. (. M. d. ,. R. &. L. ). D. c. -. S. g. K. J. T. V. E. P. H. b. O. ". N. G. 1. 3. 2. 0. U. f
Poista kuorta muistuttava mahalaukku, joka sijaitsee kummankin puolen etuosassa. Tarjoile gratinoitu hummeri sellaisenaan tai salaattipetiltä, johon sekoitat eri salaattilajikkeita
Mausta raejuusto sinapilla ja rakuunalla ja laita nokare joka annoksen keskelle. Muussaa vastakeitetyt perunat suoraan lautasille, koristele paprikasuikaleilla ja hienonnetulla persiljallaja tarjoile kassler suoraan vuoasta
Eilen tuli uusi Maku-lehti postilaatikkoon ja se piti sisällään niin paljon herkkuja, joita haluan kokeilla, ettei tässä pienet flunssat nyt meinaa mitään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.