Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Ajattelin jakaa teille pienen koosteen vuoden 2015 suosituimmista blogipostauksistani- varsinkin, koska ne kaikki sattuu sopimaan hyvin Terveellinen Tammikuu -haasteen ruokavalioon (terveellisiä, kasvisperäisiä, ilman lisättyä sokeria ja vehnäjauhoja). Vuoden 2015 suosituimmat
Vuoden suosituin leipä blogiyhteisöissä. Tehdään yhdessä vuodesta 2014 Ruokasurffaukselle paras vuosi, tuplataan käynnit. Pitemmittä puheitta, tässä viime vuoden top 10 reseptit
Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Pakuri on valittu vuoden 2013 rohdoskasviksi, ja on tosi yleisessä käytössä nykyään. Ekan vuoden söin ihan vaan terveellisyden vuoks sellasta perus 2 miljardin bakteerin valmistetta, ennen kun tiesin että mun suolistossa on mitään vikaa
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Oivoi, tästä tuli uusi herkku. Aivan sairaan hyvää. Sain vielä pahan makuisen valkkarin (koputetaan puuta, harvoin oikeasti hairahdun ostamaan pahaa valkkaria…) tungettua tän täytteeseen
Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Vuoden 2015 parhaat reseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla
Sellaista palkintoa tässä taas yksi päivä tavoittelin, kun töihin vein "lämpimäisiä" heti aamulla. Nyt jää nuo "normaalit" jauhot vähälle turhan vähän käytölle, joten tällä tavalla niistä on helppo päästä eroon
Oivoi, tästä tuli uusi herkku. Aivan sairaan hyvää. Sain vielä pahan makuisen valkkarin (koputetaan puuta, harvoin oikeasti hairahdun ostamaan pahaa valkkaria…) tungettua tän täytteeseen
Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan. Paperiset, karkeilla täytetyt pinjatat ovat meksikolaisten juhlien ohjelmanumero
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.