Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
arkipäivän ruokarealismia ja mokia, jotka eivät blogiin päädy, hah hah. Viime vuoden alussa päätin ns. Syksyllä, lähes vuoden työstämisen jälkeen avautui myös blogiin kytköksissä oleva Paleokauppa
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Vuoden 2015 parhaat reseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla. Näillä eväin on mukava lähteä kohti uusia makuelämyksiä ja uutta vuotta 2016
Sellaista palkintoa tässä taas yksi päivä tavoittelin, kun töihin vein "lämpimäisiä" heti aamulla. Laita taikina jääkaappin kelmun/leivinliinan alle, päiväksi tai vaikka kahdeksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.