Brookies – maailman paras suklaakeksi. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Hyviä kirjoja on hiljattain ilmestynyt haasteen tueksi, etnisistä keittiöistä löytyy paljon kasvisherkkuja – niistä lisää seuraavissa blogipäivityksissä
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
Kokeilkaapa, Korppoon kaviaarileipää eli Saariston suolasilakkaleipää - miten mainiota makea saaristoleipä on suolasilakkatahnan ja ranskankerman kanssa
E. i. l. n. e. p. ä. v. t. u. y. k. r. j. a. -. o. m. s. T. h. ,. K. 1. 3. P. R. N. J. &. S. A. ö. C. d. b. g. w. 5. 2. 4. M. f. F. c. Y. L. I. 7. 0. (. ). V. Ä. D. O. U. ½. H. ”. 6. 9. d l. t l
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Uusi vuosi 2016 kolkuttelee jo innokkaasti oven takana, joten nyt on aika fiilistellä ja katsahtaa vuoden 2015 parhaita reseptejä. Vuoden 2015 parhaat reseptit olivat siis Kanaa Igorin tapaan, paholaisen hillo, leijuvat ilmapallot, lihapullat Peggyn tapaan ja butter chicken eli intialainen voikana kaikilla herkuilla. Näillä eväin on mukava lähteä kohti uusia makuelämyksiä ja uutta vuotta 2016
Sellaista palkintoa tässä taas yksi päivä tavoittelin, kun töihin vein "lämpimäisiä" heti aamulla. Nyt jää nuo "normaalit" jauhot vähälle turhan vähän käytölle, joten tällä tavalla niistä on helppo päästä eroon
Kakku kannattaa täyttää mielellään tarjoilupäivänä – näin karkit eivät ehdi sulaa sisällä. Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
H. i. e. m. a. n. h. k. l. v. s. t. ä. y. r. o. Z. u. c. d. ö. p. O. j. ,. L. T. b. C. è. S. -. I. f. P. g. F. Ä. ). /. w. A. (. G. K. N. V. R. 2. 5. 0. 1. . l. t l. d l
Tässä blogin vuoden 2013 suosituimmat reseptit. Ja tässä vuoden 2013 top 6 reseptit. Moni ohjeista on ehdottomasti myös omia suosikkejani ja olen käyttänyt ohjeita lukuisat kerrat
s. i. n. ä. e. t. a. o. T. m. h. r. k. u. l. v. j. p. y. b. g. L. c. ,. ö. J. d. A. ". B. H. f. 1. 4. 0. 8. 3. V. E. 2. 5. 6. -. 7. 9. K. N. S. (. ). i l
–. –. –. –. –. R. i. s. t. ä. y. n. A. h. v. e. a. m. p. u. k. M. r. I. -. S. o. l. E. j. P. ,. d. J. K. V. ö. Y. 1. 9. 7. 0. T. L. N. 3. 2. 4. d l. t l
Ruokatoimittaja Kaisa Nieminen ja valokuvaaja Riikka Kantinkoski ovat tehneet yhden alkuvuoden kauneimmista ruokakirjoista ja koonneet mummolan maut yksien kansien väliin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.