Kana ja vuohenjuusto ovatkin klassinen makuyhdistelmä. Vuohenjuusto antaa sopivasti potkua annokseen ja pesto sekä tomaatti tapenade yhdistävät ja tasapainoittavat muita makuja keskenään
Pehmoiset ja juustoiset uunivuoat ovat mitä parasta syysruokaa. Ja punajuuret mitä paras raaka-aine. Kun mukaan lisää reilusti pähkinöitä ja yrttejä, on kasassa ainekset loistoateriaan
kuten villasukat ja viltit, kynttilät, teemukit ja kermaiset vihanessosekeitot . MITEN ihmeessä syksyn ensimmäiset pakkaspäivät voivat tuntua niin kylmiltä
Helppotekoinen ja nopea lisuke sopii ainakin salaattien ja lihan seuraksi. Perjantai-illan rentoutumisruokaan kuului tällä viikolla lammasta ja vuohenjuustolla täytettyjä tomaatteja
Tähän annokseen päätyi kanan paistileikkeistä leikattuja suikaleita. Kuullota viipaloitua sipulia, pilkottuja valkosipulinkynsiä ja inkivääriä hetken ajan
Useimmiten pannulla on kuitenkin riisiä, kananmunaa, kasviksia ja viisimaustetta. Tanskalaisen tutkimuksen mukaan keitettyä riisiä ei pitäisi paistaa, sillä se ei välttämättä ole terveellistä
Pelkkä tuoksu jo itsessään on huumaava ja ai että, se ensimmäinen haarulallinen, nam. Kesäkuumalla festareilla liikkuessa kaikista herkkuruokakojuista katseeni nauliutuu yleensä sellaiseen, jossa on myynnissä paistettua riisiä
Siispä minäkin paahdoin tähän salaattiin kurpitsani siemenineen ja jätin kuoret poistamatta. Söimme ravintola Ilveksessä Sillä Sipulien Merituulin kanssa varsin oivallista risottoa pekonilla ja paahdetulla kurpitsalla ja Merituuli otti ja söi kurpitsan kuorineen
Pilko sipuli pieniksi ja kuullota, lisää joukkoon pilkotut tomaatit ja valkosipulit. Lisää joukkoon tofu, tomaattisose, kerma, mangosose ja maissitärkkelys, sekoita kastike tasaiseksi
Älkää siis kadotko minnekään, kyllä blogia on tarkoitus ihan aktiivisesti vielä kirjoittaa. työpaikan vaihdos, opiskelua, kiivas remontointi ja vesirokko
Jos et jaksauppomunaa valmistaa, niin yhtä hyvin voit maustaa maustamattoman jogurtin tuoreilla yrteillä ja lisätä lusikallisen lettujen ja kalan kaveriksi
Pese punajuuret ja painele niihin reikiä. Leikkaa siivuihin taskut ja täytä ne juustolla. Mausta pihvit suolalla ja valkopippurilla ja paneroi ne kierittämällä ensin vehnäjauhoissa, sitten kevyesti vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.