VUOHENJUUSTOPIIRAKKA. Tämän piirakan leivoin eräs päivä testimielessä, kun kokeilin kaikkia erilaisia vaihtoehtoja tyttöjemme tuleville syntymäpäiville
piirakkapohja2dl spelttijauhoja1 dl ruisjauhoja100g voita1 munasuolaaprovence yrttisekoitustaSekoita jauhot ja mausteet, nypi voi joukkoon, lisää muna ja tarvittaessa pieni tilkka vettä
Tämän viikon inspiraation johdosta tuli kokeiltua myös jotain suolaista. Muistissa oli aiemmin kokeilussa ollut tomaatti-mozzarella piirakka ja koska se oli niin herkullista piti tähänkin piirakkaan saada tomaattia
Joskus on niitä iltoja. Kaikki kaatuu, lapsi nro 1 kipeä ja kiukku, lapsi nro 2 mustasukkainen toisen saamasta huomiosta ja sylistä, molemmat lapset kiljuu, työ ahdistaa, Mika on ärsyttävä, ollaan kireitä ja viikko tuntuu loputtomalta
Näin syksyisin mieleni halajaa keittojen ja patojen lisäksi erityisesti juustoisia piirakoita. Tämän aurinkokuivatuilla tomaateilla ryyditetyn vuohenjuustopiirakan valmistin itse asiassa jo alkusyksystä, mutta resepti on jäänyt muiden kiireiden takia muhimaan postausjonoon
Peitä vuohenjuustopiirakka foliolla tai leivinpaperilla, jos pinta uhkaa tummua liikaa. Paista vuohenjuustopiirakkaa 175 asteen uuninlämmössä noin 40 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja täyte keskeltäkin hyytynyt
Vuohenjuustopiirakka tomaattisalaatilla. Melkein tekisi mieli luvata, että tämä on viimeinen kurpitsareseptini tänä vuonna, mutta siihen en kyllä pysty
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.