Vuohenjuustoraviolit ja punajuuripannu
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g durumvehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa reilu
  • ½ dl vettä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 100 g vuohenjuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl voita
  • 30 g tuoretta pinaattia
  • 30 g parmesania
  • 3. Jaa täyte pastalevylle. Voitele kunkin raviolin reunat vedellä ja taita sitten pastalevyn toinen puolisko täytteiden päälle.
  • 5. Jos säilytät ravioleita tunnin pari ennen valmistusta, jauhota niitä hieman ja nosta kylmään
  • 300 g punajuurta
  • 300 g porkkanaa
  • 1 iso sipuli
  • 2 tl hunajaa
  • 1/3 tl suolaa
  • 1/3 tl timjamia
  • mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.