Wasabi-lohi ja chilinen nuudeliwokki
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Wasabilohi
  • 500 g lohta
  • 1 tl raastettua valkosipulia
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 4 cm pätkä japanilaista wasabia tuubista
  • ½ dl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl jauhettua korianteria tai 1 tl kuivattua korianteria
  • Leikkaa lohi annospaloiksi
  • Sekoita tahna ainesosista ja levitä se lohen päälle. Minun tahnastani tuli hieman vetisempi joten lusikoin sen hitaasti lohen päälle.
  • Anna maustua hetki

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.