Bongasin eilen elokuun ruokahaasteesta mainion idean tehdä nuggetteja siskonmakkarasta. ) Alkuperäisessä reseptissä käytettiin jauhettua cashewpähkinää paneroinnissa
Uunijuurekset ovat aina yhtä maistuva ja ravinteikas lisuke. Juureksia voi sekoittaa omien mieltymysten mukaan ja kruunata halutessaan vaikka vuohenjuustolla
Uunijuurekset ovat aina yhtä maistuva ja ravinteikas lisuke. Juureksia voi sekoittaa omien mieltymysten mukaan ja kruunata halutessaan vaikka vuohenjuustolla
Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
T. ä. s. t. a. l. o. i. v. e. m. r. k. ,. n. h. d. u. p. M. y. ö. j. c. w. -. J. N. S. (. ). A. V. I. g. ". ♥. H. U. P. D. E. Ä. K. 3. 1. /. 4. L. 7. 5. d l. t l
Sain päähäni kokeilla, voisko hunajalla makeuttaa kahvikakun. Ja koska myös ruisjauhot ovat jysähtäneet leivonta-ajatteluuni, päätin testata kahta asiaa samalla kertaa
Mausta hunajallaja ripauksella suolaa. ”No mä kyllä ajattelin laittaa vain neljä”. Niistä tulee ihanan pehmeitä ja makeita, ja kun keittoon lisätään vielä liemi ja mausteet, lopputulos on kaukana ärhäkästä
Ne tekevät aina hyvin kauppansa, ja erilaisilla täytteillä niihin saa aina vaihtelua. Srirachalla maustetut paholaisen munat olivat niin hyviä, että niitä piti pääsiäispyhinä tehdä toisenkin kerran
C. a. k. e. p. o. s. i. t. v. h. ä. m. n. j. l. u. N. y. r. b. g. K. d. M. ö. w. c. R. ,. E. L. P. T. O. H. –. -. D. (. 3. 0. ). 2. 1. 7. 5. 6. %. f. S. I. 4. 8. A. V. J. d l. t l. c m
Rypsiöljy tai maidoton margariini korvaa voin mainiosti ja kasvimaidoissakin on mistä valita. Vaikka kananmuna ei olekaan leivonnaisen onnistumisen kannalta välttämätön, se parantaa taikinan rakennetta ja ilman sitä pullasta saattaa tulla tiivistä ja leipämäistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.