Paista broilerifileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Tai no vähän laitoin koristeeksi. Tosin näillä ei kauhean kauan nälkä pysy loitolla, mutta syödään sitten vispipuuroa jos tarve vaatii
Mainion norjalaispanimonNøgne Øn ylivahva, mutta silti miellyttävä, viinimäinen Dark Horizon myydään peltitölkissä, jonka voi kierrättää vaikkapa nuudeleiden säilytysastiaksi
Lisää joukkoon maltaat, ruishiutaleet ja -jauhot sekä hiivaleipäjauhot. Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kohota taikinoita liinalla peitettynä noin 1 1/2 tuntia. Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Voitele limppuja paistamisen loppuvaiheessa vesi-siirappiseoksella 2–3 kertaa. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Tämä leipä on siis My New Rootsin legendaarinen The life-changing loaf of bread, suomalaisiin mittoihin sovitettuna ja parilla pienellä hienosäädöllätoteutettuna
Kaikki toimivat hyvin, mutta vaahtokarkeissa on isoja painoeroja, mikä on syytä huomioida menekissä. Kyseessä on S’more, joka viittaa sanoihin ”some more”
-. -. -. -. -. -. V. a. r. m. s. y. k. n. e. i. o. ä. l. u. h. p. t. K. d. j. ö. R. v. S. b. g. J. D. (. 2. 0. c. ). 1. 5. P. M. L. A. ,. O. ". c m. d l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. ä. o. n. k. u. l. a. s. y. ö. t. v. i. e. j. F. r. h. S. m. b. g. (. K. ,. T. J. ). P. p. H. L. B. c. d. ". A. Y. E. R. x. V. 2. I. •. 1. ½. ñ. 7. 5. 8. –. f. O. d l
-. -. -. -. -. N. y. t. k. u. n. j. ä. l. e. i. s. o. v. a. h. f. p. r. ,. S. m. O. ö. K. g. P. d. H. 0. 5. 2. 1. (. ). T. L. J. 9. 7. 3. 4. V. Ä. E. d l. t l
-. -. -. -. -. -. P. y. n. ö. s. t. ä. e. i. k. a. v. r. u. m. l. o. L. f. ,. j. h. p. E. d. K. T. M. g. S. O. <. 3. J. ). 2. 6. 5. 1. V. 0. 4. (. /. 8. 7. N. I. H. d l. t l
-. G. O. D. M. R. I. N. K. y. h. ä. s. i. n. k. a. m. u. t. v. o. l. e. p. ,. j. d. r. ". J. f. S. T. ö. V. 1. 0. P. (. ). H. 2. g. 3. /. 4. E. L. A. Y. Ä. U. d l
-. -. -. -. V. i. k. o. n. l. p. u. t. a. j. ä. v. e. r. m. s. y. ,. ö. K. h. A. z. b. g. O. T. d. L. S. 7. 5. 0. 3. 2. 1. 6. 8. (. ). P. J. N. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.