I got this idea of doing a My Day in pictures instead and it was so much fun to be honest. Please, comment down below if you like thiskind of posts and if you'd like to see more of them in the future
Jokin aika taapäinblogeissa pyöri erilaisia pannupastojen ohjeita. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Eihän tämä mitään gurmeeta ole, mutta varsin täyttävää ja ihan syötävää
Tarkastelemalla reseptiä voi hyvinhavainnollistaamistäkarppaamisessa on kysymys. Kysymyksessä on isäni resepti ja yksi mun rakkaimmista lapsuuden ruokamuistoistani
Kakun voi valmistaakoristeluamyöten valmiiksi edellisenä päivänä, kun olet kuorruttanut sen vaniljamassalla, joka säilyy moitteettomana kakun päällä useammankin päivän
Palasimme Pietarista, tuosta mahtavasta, MAHTAVASTA miljoonakaupungistavain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päästä toissayönä ja aion kirjoittaa sellaisentravellerisuosituskuosituspostauksen, että menette sinne kaikki
Mikä pahinta, myyjän käyttämä "en lähde täältä kulumallakaan ennenkuin nimi on paperissa"-myyntitekniikka oli niinpainostava, että heikompi henkilö voisi siihen haksahtaakin
V. i. m. e. v. u. o. s. n. a. k. r. j. h. t. l. ä. d. y. ö. K. p. f. ,. P. -. C. U. b. w. T. S. 3. 0. 2. 5. ½. 1. g. F. L. A. N. 7. O. J. I. - l. t l. d l
Innostukseni kasvoi jostain syystä entisestään, kun sain selville, että muun muassa mainioksi brunssiruoaksi soveltuvaa shakshukaa kutsutaan myös nimellä eggs in hell
K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. n. l. u. p. ä. T. -. m. y. P. C. ,. d. v. O. L. 1. 2. 6. S. V. ö. M. (. ). 8. 5. 0. g. c. A. H. I. N. 3. b. 4. B. 7. D. E. 9. F. G. f. J. x. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. t l. k p. p r. r k
A. i. k. a. o. n. u. l. t. h. r. j. v. V. e. ä. s. y. m. J. p. d. E. P. K. O. ,. M. (. á. z. U. ). L. ". x. 2. 4. -. >. ö. 3. H. 7. 5. c. 1. /. S. T. k k
Melkoinenmyräkkä, mutta niin ihanan kaunista. Lunta oli yön aikana tullut, vaikka kuinka ja pikaisestitein lumityöt ennen Somatic Studion pilates- ohjaajakurssille lähtöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.