Sipulit kuoritaan ja keitetään suolatussa vedessä puolipehmeiksi. Niin, jaloppuviimeistelystä vastaa jälleen kerran pähkinävoi, se paahdettu ja täyteläinen taikaliemi
Helppoja tehdä ja täytteitä sekä "koristeita" voi vaihdella oman maun ja mieltymyksen mukaan. Ei voinut vastustaa kiusausta ja oli pakko alkaa niitä työstämään näin sunnuntai-illan hämärässä
Mnuutenkin pitäisi valmistella ruoka enemmän etukäteen, ihastelen aina Gastronaatti-Sadunesivalmisteluja ruokia ja mietin miten hirmuisen helpolta se kuulostaa ja miten sujuvaksi esivalmistelut tekevät arjen
aterimetja astiat eritoten lasit ja kupit ovat kuluneita jopa kymmenen vuotta sitten hankittuja,. Minulla on nyt pari päivää mennyt keittiöhommat niin sanotusti sivu suun
Leikkaa paprikoista kansi irti ja täytä. 400g jauhelihaa. 3rkl korppujauhetta. Sekoita ainekset keskenään. Voit myös halkaista paprikat pituus suunnassa
-. -. -. -. -. -. -. T. ä. y. t. e. p. i. k. u. l. v. (. m. n. a. o. ). I. s. h. d. j. N. r. ,. P. L. E. ö. R. M. K. 2. 6. 1. 5. 0. c. O. H. A. S. 3. 7. V. *. J. g. B. w. F. b. t l. d l
Mutta homma kävikin yllättävän helposti, kunhan on tarpeeksi suuria tomaatteja. Helppoa kuin mikä. Uutuuksia pukkaa, sillä peuran lisäksi ensimmäistä kertaa elämässäni tein täytettyjä tomaatteja
Tämä on melko yksinkertainen jahelppo ohje, jonka luulisi maistuvan epäkarpillekin. Tätä kannattaa kokeilla myös sardiineilla tai miksei lohellakin… ja täytteen muitakin aineksia on helppo vaihtaa makumieltymysten mukaan
-. -. -. -. T. ä. y. t. e. p. a. r. i. k. s. o. m. n. h. v. u. j. l. ,. P. ". d. S. ö. ). K. (. A. U. 2. 0. 5. C. 1. O. B. Ä. Y. E. R. I. 6. J. H. L. 4. g. 3. /. à. M. z. V. 8. W. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.