W. i. e. n. r. s. c. h. t. z. l. a. k. p. u. C. o. m. j. d. R. v. y. ä. ,. ö. S. L. f. -. A. M. g. N. T. P. V. J. 5. 0. H. w. K. Ö. ½. 1. 2. 3. 4. 8. O. Ä. d l
Siellä on linnojaja kohtuullisen rentoja ihmisiä. Wienerschnitzel tai Wieninleike. Mutta tärkeää on että poistat lihasta kaiken rasvan ja kalvon, kummassakin tapauksessa
M. a. l. i. s. k. u. o. n. m. p. e. r. ä. t. P. 4. f. h. v. j. 1. S. ,. A. 0. 5. y. d. O. W. K. b. g. ö. V. 6. 2. /. ½. 7. E. H. N. -. 3. L. R. T. d l. t l
Kaikki tietää sen löysän, rasvaisen ja elefantinkorvan kokoisen huoltoasemien klassikkoannoksen. Vaikka minulla oli kyllä jo ennestään erinomainen wieninleike-kokemus
Lisukkeeksi käy höyrytetyt kasvikset, vihreä salaatti tai vaikka perinteinen pottumuusi. Selailin Cordon Ramsayn keittokirjaaja silmääni osui tämänkertainen reseptini
Yhtenä iltana söimme lampaan sisäfileitä, toisena poronkäristystä ja kolmantena wieninleikkeitä. Suunnitelmallisuus on hyvästä, koska pihvit kannattaa laittaa marinoitumaan vuorokautta ennen ja nostaa huoneenlämpöön reilua tuntia ennen suunniteltua paistoaikaa
Muistan lapsuudestani rakkaan äitini tarjoilleen rapeat silakat suoraan tirisevältä pannulta lautasille, näin kun ruoka on kertakaikkisesti parhaimmillaan, ja kruunautuu vielä pottumuusin kera
Kilpailuhenkiset reseptini jatkuvat jo toisella tänä kilpailutäyteisenä syksynä kun Cocovilta haastoi suomalaiset ruokabloggaajat valmistamaan joko lämpimän tai jälkiruoan käyttäen vähintään kahta raaka-ainetta joita oli kotiin lähetetyssä tuotepakkauksessa
Mietitkö jo vapun herkkuja. Muistot ja maut mielessä Saksan reissuilta lähdin kehittelemään reseptiä. Kirkas ja raikas perunasalaatti (noin neljälle lisukkeena)
Lihamureke, niin arkipäiväinen mutta samaan aikaan niin retro-ruoka että sitä voi jo nykyään taas tarjoilla jopa vieraillekin, varsinkin jos valitsee sen lisukkeet oikein ja tarjoilee sen näyttävästi isolta vadilta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.