N. o. n. i. j. a. t. s. k. h. e. r. v. M. ä. l. p. u. d. ö. y. K. m. ,. /. g. S. A. I. Y. (. ). T. 4. 3. 6. 2. 0. V. L. 5. P. R. 1. 8. c. H. 9. U. J. <. u l. t l. d l
Olen viime aikoina jälleen herännyt ajattelemaan eineksiä. Ehkä sen vuoksi, että kiireinen arki on pakottanut niitä meidänkin talouteen aina silloin tällöin
S. a. t. v. u. o. n. h. p. k. r. e. s. i. ä. y. m. l. E. -. ,. j. L. d. T. R. ". ö. A. H. *. Y. K. I. N. P. U. 1. 9. 0. 5. 3. 2. M. V. /. 4. * l. d l. t l
Y. k. s. i. n. e. r. t. a. m. u. o. ä. d. y. ö. j. A. H. l. v. p. O. h. ,. K. -. S. I. N. E. R. T. M. U. 1. 9. 0. 2. /. V. _. 5. (. F. C. f. +. ). 6. _ l. d l
Hortoilu eli. villiyrttien kerääminen voi välillä olla hyvinkin pienimuotoista. Jos haluat. maustaa kesäpöydässä tarjolla olevan voin, kerää lähimetsiköstä hieman
Manteli on noussut silmissäni ihan uuteen arvoon. Aikaisemmin kaikki pähkinät ja siemenet jyräsivät sen mennen tullen, mutta viimeaikoina olen alkanut arvostaa mantelin makua, ravintoarvoja ja käyttökelpoisuutta ihan uudella tavalla
Mantelileipä on varmasti tuttu lähes kaikille karppaajille, vähintäänkin karppaus. Yleensä mantelileipä tulee tehtyä mututuntumalla ja ainesmäärät tulevat rakenteen mukaan, joten laitoin vain tärkeiksi katsomieni aineiden määrän
se on niin yksinkertainen valmistaa, että kuka tahansa pystyy siihen. " Leipävanukas on tainnut olla olemassa yhtä kauan kuin on ollut ylimääräistä, kuivahtanutta leipääkin, ja riittävästi maitoa leivonnassa käytettäväksi
Mantelileipä. ) Mantelileipä. Huomasin tuossa kaalimuhennosta syödessäni, että päivän kaloreihin mahtuisi vielä vaikka mitä kivaa, joten tartuin raamattuuni eli Karpin keittokirjaan ja aloin selailla
" Vuosisatojen kuluessa hienonnettu liha levisi muualle Eurooppaan, mukaan lukien Saksaan, jossa hampurilaiset muokkasivat hienonnettua lihaa edelleen suolaten ja savustaen sitä pitkiä merimatkojaan varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.