Kotikutoiset lihapullat pyöräyttää valmiiksi nopeasti. Kun lihapullat kypsentää paistinpannun sijasta uunissa, saa maittavan kotiruoan aikaan vähällä vaivalla
Olettehan jo katsoneet Chef's tablea Netflixistä. Se sarja on huikea. Viimeisimmällä kaudella esiteltiin yhdessä jaksossa Ivan Orkinin ramen-ravintolaa Tokiossa ja siitäpä se ajatus sitten lähti
M. i. k. ä. o. l. s. a. n. p. r. e. m. u. j. t. h. K. g. ö. v. ,. (. y. ). N. A. d. S. G. L. H. I. V. T. f. 2. 0. P. -. 1. 3. O. b. 7. °. J. 4. E. 5. Y. 8
M. i. n. ä. o. l. e. k. y. t. h. a. p. r. u. d. j. K. 2. 4. v. J. ,. s. m. E. ". (. <. -. ). N. ö. 8. 5. €. b. H. T. P. g. /. Y. R. V. f. O. w. S. L. A. c
Lähikaupan antimista pyöräytetyt proteiinipommit valmistuvat hetkessä ja maistuvat kaikille - eli kiitos ja ylistys purkkipavuille, jotka tekevät arjestani jälleen kerran maistuvampaa ja sujuvampaa
Pakastimessani oli suomalaista ylämaankarjaa jauhelihan muodossa Mantereen tilalta. Olin miettinyt, että pyöritän siitä lihapullia, mutta loppujen lopuksi idea lähti tästä videosta, joka linkin takaa löytyy
Grillattu kaali - yksinkertaisuuden ylistys (ohje). Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Moikka. Päivän treenit takana ja viikonloppu edessä, mikä mahtava fiilis. Oon maininnut tämä varmaan sata kertaa, mutta nämä lauantain jumpat on kyllä oikee fiiliksen nostaja, tuntien jälkeen on aina niin paras olo
Kaipaisen kirja on nimensä mukaisesti aikamoinen ylistys speltille. Jo jonkin aikaa sitten testaisin Kari Kaipaisen kirjasta “Speltillä luonnollisesti parempaa” (Tammi), ohjetta Speltti-suklaacookies
Poista ulkofileestä kalvot. Mausta filee suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sivele liha kevyesti öljyllä ja paista liha kauttaaltaan kuumalla pannulla kauniin ruskeaksi
Hyvää iltaa. Pitkästä aikaa myöhäispostaus, kotiuduin juuri töistä ja ruokaa laittaessa sain idean tehdä kirjoituksen, kuinka voi syödä määrällisesti paljon, saamatta kuitenkaan järisyttävää kalorimäärää kroppaan
Kyseessä on kahden ystävyksen ja kokkiammattilaisen ylistys säilömiselle. Juhlimme viime viikolla Ilkka Isotalon ja Santeri Vuosaran uutta Säilö & kokkaa - herkullisia makuja ympäri vuoden -kirjaa ravintola C
Tämä resepti löytyy kirjasta Intohimot hellallani - suomalaisen keittiön ylistys. Vaikka muuta aiemmin väitin, en ilmeisesti olekaan tehnyt Mysi Lahtisen lipstikkakeittoa ennen, tai sitten hänellä on keitosta useampi versio, sillä tämä oli ihan mielettömän hyvä keitto
Käytin tämän paistin tekoon Sydänmaan Highlander-luomupaistia. Liha on erittäin mureaa, Highland Cattlen eli Ylämaankarjan, vapaana kasvanutta luomulihaa, karja kuuluu alkuperäisrotuihin ja on kotoisin Skotlannin Ylämailta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.