-. S. a. v. o. i. j. n. k. l. s. t. e. p. d. ä. ,. h. r. b. u. c. m. F. A. y. K. R. M. J. T. P. f. ö. 5. 2. O. 0. %. 4. (. ). L. I. 3. 1. 8. U. V. ½. /. B. g. Ä. E. d l
pinnan grillaus kuitenkin viimeistele sekä lihan maun, että ulkonäköön. Opin. vastikään thaimaalaiselta kokilta, että valmiiden maustetahnojen käyttäminen
Heti pakko myöntää, että paahtopaisti ei mielestäni ole se ihan kaikkien paras lihan osa tätä ruokaa varten mutta aika kelpo suoritus sitä kuitenkin tuli, kiitos herkulliselle nappiin menneelle kastikkeelle
Kaada seos lihan päälle ja hiero lihan pintaan. Jos ehdit, anna lihan marinoitua pari tuntia. Itse laitoin lihan illalla 2-3 tunniksi marinoitumaan. Kun olen tarjoilemassa lihan, nosta uunin lämpötila vielä noin puoleksi tunniksi 220 asteeseen
Otin lihan huoneenlämpöön pari tuntia ennen grillausta. Kuulun siihen koulukuntaan, joka maustaa lihan vasta kypsennyksen jälkeen, joten ennen grilliin laittoa sivelin lihan ainoastaan öljyllä
Luullinen naudanrinta ei teknisesti ottaen ole sama asia kuin brisket, joka ymmärtääkseni tarkoittaa naudanrinnan palaa, joka on leikattu luun yläpuolelta ja jossa yleensä kai tulisi olla mukava rasvakerros päällä (köh, minähän alkujaan luulin, että brisket viittaa ruokalajiin, mutta se viittaakin siis siihen lihanpalaan)
Mies tykkää hirmuisesti porsaanlihoista,etenkin kinkusta,lavasta ja kyljestä. Tätä ruokaa ollaan syöty tänä kesänäkin aika usein(ei olla tehty grillissä,vaikka varmasti voisikin)tätä haudutellaan pitkkään miedossa lämmössä,luu irroitetaan ja liha paloitellaan tarjolle,NAM
Kypsänä lihana irtosi vaikka lusikalla. Sekoita kuorittu, hienonnettu valkosipuli, sipuli, hienonnettu timjami ja rosmariini, dijonsinappi ja loraus oliiviöljyä keskenään ja hiero lihan pintaan
. Erityisesti lapset ovat ihastuneet ylikypsäksi valmistetusta lihasta. Tällä kertaa pataan päätyi poroa ja lopputuloksena oiva haastaja perinteiselle poronkäristykselle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.