T. ä. m. p. o. s. t. a. u. e. i. l. k. n. v. h. ,. y. r. -. ö. j. d. V. M. L. b. g. B. w. C. z. J. (. 4. 0. %. ). O. 2. 3. c. K. S. 1. H. P. 7. 8. I. 5. R. G. "
-. S. a. v. o. i. j. n. k. l. s. t. e. p. d. ä. ,. h. r. b. u. c. m. F. A. y. K. R. M. J. T. P. f. ö. 5. 2. O. 0. %. 4. (. ). L. I. 3. 1. 8. U. V. ½. /. B. g. Ä. E. d l
Hyvin moni on kysellyt ohjeistusta konvehtien valmistamiseen. Pitkästä aikaa aloin tekemään konvehteja, joten nyt otin sitten myös kameran mukaan valmistukseen
pinnan grillaus kuitenkin viimeistele sekä lihan maun, että ulkonäköön. Opin. vastikään thaimaalaiselta kokilta, että valmiiden maustetahnojen käyttäminen
Heti pakko myöntää, että paahtopaisti ei mielestäni ole se ihan kaikkien paras lihan osa tätä ruokaa varten mutta aika kelpo suoritus sitä kuitenkin tuli, kiitos herkulliselle nappiin menneelle kastikkeelle
Jäätelön valmistus ilman jäätelökonetta on aivan mahdollista. Valmistusprosessiin kuluu tällöin toki enemmän aikaa, koska jäädytyksen aikana seosta täytyy aika ajoin sekoittaa
Kaada seos lihan päälle ja hiero lihan pintaan. Jos ehdit, anna lihan marinoitua pari tuntia. Itse laitoin lihan illalla 2-3 tunniksi marinoitumaan. Kun olen tarjoilemassa lihan, nosta uunin lämpötila vielä noin puoleksi tunniksi 220 asteeseen
Valmistus on myöskin helppoa ja nopeaa. Sokeripitsi, tuo syötävä ja kauniin koristeellinen koristus. Sopii kakkuihin kuin leivoksiin, muffinsseihin ja pikkuleipiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.