K. a. u. n. i. y. l. o. p. s. t. ö. j. h. k. e. -. v. d. m. 2. 5. c. ä. 4. 0. g. T. ,. A. r. ). O. P. 6. 1. (. ½. V. 3. S. 7. I. E. L. Y. J. N. M. R. ) l. d l. t l
J. ä. l. e. n. o. s. a. i. k. v. u. d. t. ,. m. p. r. j. T. y. ö. h. K. V. g. ). R. P. S. O. N. L. 3. 0. c. G. 8. 2. 1. 5. Y. 7. 4. M. ½. F. (. B. å. b. *. -. f. E. A. I. Ä. U. c m. d l. t l
Tässä poikani kummin ylioppilasjuhliin tekemäni kaksikerroksinen kakku. Alimmat pohjat ovat leivottu tummasta suklaasta ja välissä raparperimoussea valkosuklaalla höystettynä
Työkaverin tyttären ylioppilasjuhliin sain kunnian tehdä kakun. Viikko sitten tein jo koristeet ja viikolla kakkupohjat + helatorstaina kakku valmiiksi
Tässä poikani kummin ylioppilasjuhliin tekemäni kaksikerroksinen kakku. Alimmat pohjat ovat leivottu tummasta suklaasta ja välissä raparperimoussea valkosuklaalla höystettynä
Ohi on, ohi on, tämä farssimme. Viime maanantai-keskiviikko olivat kyllä varmasti tähän astisen opiskeluni kamalimmat, kun samaan aikaan luin kahteen tenttiin, kirjoitin hiki hatussa kandia ja vielä viimeistelin ranskan esseepläjäystä
Lyyrakakun täyteidea syntyi kahvilassa nautitun herkullisen mysli-smoothien seurauksena. Makeaa muromysliä nautitaan meillä enemmän herkkuna kuin varsinaisena aamupalana
Huh. Kakkujen tekeminen on mukavaa, mutta nyt voin sanoa, että kyllähän oli urakka tuo viime viikko. Tein viime viikon keskiviikosta sunnuntaihin leipomuksia oikein urakalla ja tässä postauksessa nämä makeat kakut ja seuraavassa suolaiset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.