Pimenevässä syysillassa sitä kaipaa lautaselleen tuhtejamakuja. Tässä annoksessa niitä tarjoilevat pitkään haudutetut porsaan posket ja kasvis-ohra lisäke
Tämän kesän innostuksemme on muurinpohjapannulla ruuanlaito, helppoa ruokaa runsailla kasviksilla ja lihalla ja makupaloina pähkinöitä, pekonia, yrttejä ym
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laajaja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Lisää loppuvaiheessa joukkoon salaattipalat ja anna niidenkin pehmetä. Jaa kasvikset lautasille. Lorauta päälle reipas annos yrttikastiketta ja tarjoa heti
Kasvisten lisääminen ruokavalioon ei tarvitse tarkoittaa pelkästään enemmän salaattia tai keitettyjä kasviksia, vaan herkullisia uusia tapoja ”piilotella” kasviksia yhteen jos toiseen annokseen on itseasiassa varsin hauskaa
Kovasti pieni yritti hakeutua lämpöön ja näytti olevan niin heikossa kunnossa, että tarvitsi apua. Pikkuinen sai lämmitellä meidän vintin vessassa pahvilaatikossa muutaman tunnin, sai ruokaa syödäkseen jajatkoi matkaa sellaiseen paikkaan, jossa osataan siilipoloisia hoitaa ja auttaa
Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
Kuumenna voi ja rypsiöljy paistinpannulla ja ruskista broilerinkoivet molemmin puolin. Käytä pannulla myös perunalohkot, porkkanat, sipulit, valkosipulinkynnet ja paprikapalat
Hyvät raaka-aineet ja helppo resepti – siitä on hyvä ruoka tehty. Jostain kuulin termin juustopihvi näkemättä mistä on edes kyse ja se kuulosti sen verran hyvältä että päätin tehdä sellaisen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.