½ dl perunajauhoja. Mausta seos kevyesti vasta rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Vaahdota kuohukerma ja lisää se juuri ennen tarjoilua kastikepohjaan
Ohjeet Valmista kastike Pese appelsiini huolella ja raasta sen kuori hienoksi raasteeksi. Laita voi pannulle sulamaan, lisää sokeri ja anna sen sulaa voin joukkoon
Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
Sulata ankka maltilla jääkaapissa ja ota huoneenlämpöön pari tuntia ennen kypsennystä. Kuivaa ankka paperilla ja pistele nahkaan reikiä, jotta nahkasta tulee rapea
En ole varma kaipaavatko porkkanat tässä vaiheessa sesonkia muuta maustamista kuin suolan ja oliiviöljyn, mutta napatkaa makumaailma vaikka korvan taakse muistiin talvea varten
T. ä. m. k. e. s. r. u. o. a. n. h. j. t. i. p. R. A. v. l. y. ö. d. K. ,. f. E. L. C. B. -. 5. S. 4. V. x. 3. 0. g. /. 1. (. ). P. 6. 8. O. F. 2. *. ô. b. ü. s l
Tämä parsaruoka osui ja upposi meikäläiseen. Kylmä, raikas ja keväinen alkuruoka. valitse ruokaan mielellään ohuita ja napakoita parsoja, sillä paksut ovat kirjaimellisesti puuta
Päälle kaadoin appelsiinikastikettaja jokaisen kala-annoksen päälle tuli appelsiinirengas. ajattelin että enhän minä voi siihen osallistua,sillä asun eri maassa suurimman osan ajasta
Lohta tarttui mukaan kaupasta ja jotain uutta piti kokeilla. Lohi kohtasi appelsiinin, eli pannulla paistettua lohta kera appelsiinikastikkeen ja lohelle vielä peti pinaatista ja parsakaalesta =P Törkeän hyvän makuista tuli, varsinki tuo appelsiinikastike vei kielen mennessään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.