Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Usein käy niin että laitetaan haudutuspata aamulla päälle, ja kun kaikki on kotona töistä ja koulusta, ruoka onkin valmis
Jos päädyt kokkaamaan tällä ohjeella lammasta, nautaa, kanaa tai vaikkapa possua, niin muista että maut vain paranevat jos maltat syödä sen vasta seuraavana päivänä
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Timjamia. Hienonna sipulit ja tuoreet yrtit. Kuullota sipulit voissa ja laita yrtit mukaan. Siivilöi kastike kattilaan, huutele pannusta kaikki maut mukaan tilkalla vettä ja kaada loputkin siivilän läpi
V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
tuoretta timjamia. Laita kattilaan öljy-voiseos, lisää sipulit ja rouhaise myllystä suolaa päälle. Kun sipulit ovat saaneet kauniin värin, lisää viini, timjami, laakerinlehti
Pitkä haudutus pyöristää runsaan makumaailman ja maistelu matkan varrella takaa, että mauat ovat tasapainossa, eli ohjetta ei pidä noudattaa orjallisesti, vaan miettiä tarvitaanko jotain lisää
Sekoita jauhot pieneen viini- tai vesitilkkaan ja kaada seos liemeen koko ajan sekoittaen. Lisää siirappi ja voinokareet voimakkaasti vatkaten punaviinikastikkeen joukkoon
E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. -. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
Kasvissyöjän "hienostunut ja elegantti tofuruoka". Nautitaan hienossa seurassa alku ja jälkiruoan kera kiillotetuin aterimin kauniisti taitellun servetin kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.