U. p. e. a. s. t. L. d. u. r. é. n. k. i. o. j. l. ö. y. S. ä. m. ,. v. I. h. K. -. E. (. ). Z. c. ü. g. J. H. V. A. M. R. T. N. D. 9. 0. 7. 5. 6. 3. 2. 1. 8. 4. F. B. C. P. f. b. m l. d l
Pääsiäisenä syödään perinteisesti karitsa- jalammasherkkuja. Satsaa ehdottomasti kotimaiseen karitsan lihaan, sitä valitettavasti joutuu välillä etsimään, mutta ainakin suoraan tiloilta tai Reinin lihalta saa kotimaista ja usein myös luomuakin karitsaa tai lammasta
M. A. R. I. N. O. T. U. K. S. E. 1. -. 2. k. a. r. i. t. s. n. y. l. j. v. ä. ö. b. m. c. o. p. u. h. e. 0. ,. 5. d. L. f. H. V. Ä. g. J. P. Y. 3. t l. d l
T. ö. r. m. ä. s. i. e. b. o. k. h. a. t. -. u. n. l. j. p. v. y. M. c. g. d. B. 2. 3. 7. (. ). 1. 0. ,. G. x. 5. H. P. A. K. f. V. S. R. L. F. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.