Yrttinen peuran ulkofile [paras]. 5. 3. 2015 by Merja Jätä kommentti. Tähän aikaa vuodesta tekee mieli kaikkea vihreää, olkoonkin vaikka tuoreita yrttejä peuran ulkofileen mausteena
Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Sain viimme viikolla valmiiksi pitkään työnalla olleen villatakkini ja heti piti päästä aloittamaan seuraavaa projektia
Onneksi kauppojen valikoimiin kuuluu tänä päivän myös muutakin kuin lampaanviulut, kun jostain kumman syystä sana villasukka yhdistyy mielessäni vahvasti tuohon lampaan lihaan
Yrttinen lammas raakamakkara1 kg lampaan lihaa2 kg porsaan lapaa3 rkl suolaa2 sipulia5 valkosipulin kynttä½ nippua tuoretta basilikaa½ nippua tuoretta timjamia2 rkl inkivääriä1 rkl maustepippuria1 rkl mustaa pippuria2-3 dl punaviiniäPese yrtit huolella ja anna niiden kuivua hieman ennen niiden käyttöä
Sekoita yrttinen bataattimuusi sileäksi. Tarjoa yrttinen bataattimuusi kiitospäivän aterialla. Kaada päälle kylmää vettä niin paljon, että kasvikset melkein peittyvät
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Toisin kuin liha yleensä vanhetessaan mureutuu ja muuttuu paremmaksi, kannattaa sisäelimet käyttää tuoreeltaan
H. e. i. j. a. h. y. v. ä. l. k. n. u. t. o. V. m. p. s. b. g. ,. r. Y. d. 2. f. (. ö. ). 1. B. x. M. 3. L. 4. K. 5. P. 0. -. 6. T. O. A. R. E. S. ) l. d l. t l
Hih ja kauniisti tarjolla,kertakäyttölautasella. D minä olin hirveä ilkimys,tai kuka olikaan. ) kukaan ei ollut tyhjentänyt tiskikonetta eikä myöskään täyttänyt sitä,joten perhe sai tyytyä kertisastioihin,ettei ainakaan enempää tiskiä tulisi
Helppo kalaruoka isommallekkin porukalle toteuttaa. Tällä kertaa kala valmistui ihan vaan reunalliselle uunipellille, kun ei riittävän isoa uunivuokaa ollut käytettävissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.