Yrttinen litistetty ja grillattu kukonpoika
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • sunnuntai Kes
  • 3 salottisipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl Herbes de Provence- mausteseosta
  • 1 rkl tuoreita rosmariinin lehtiä
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl vastarouhittua mustapippuria
  • 1 luomusitruunan kuori raastettuna ja mehu puristettuna
  • 0,6 dl Dijon-sinappia
  • 1,2 dl extra virgin oliiviöljyä
  • 30-45 min ennen valmistusta).
  • 8 minuutin ajaksi. Nosta sen jälkeen lintu epäsuoralle grillausalalle, ja käännä nyt nahkapuoli ylöspäin. Ohjeessa käsketään myös tässä vaiheessa lisäämään 6 palamatonta brikettiä molemmin puolin, mutta käytännössä kyllä mielestäni alkuperäiset briketit riittävät oikein hyvin lämmönlähteenä. Grillaa lintua mediumlämmöllä 25-35 minuuttia, kunnes rintapalan paksuimmassa kohdassa lämpömittari antaa lukemaksi +70C.
  • 0,75 L Arvioi tämä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.