Lupasin tai uhkasin vielä tehdä jotain tiliä siitä, mitä meillä syötiin pääsiäisenä. Totta puhuen en ole moneen vuoteen tehnyt näin vähän ruokaa pääsiäiseksi, emme oikeastaan edes valmistaneet varsinaista pääsiäisateriaa
Jonkin. aikaa sitten ystäväni kertoi, että hänen miehensä voisi elää pelkillä. jauheliharuoilla. Hän ei ollut asiaan hirveän tyytyväinen ja yritti turhaan
Tämä on helppo ja mukava ruoka, mutta olipa vaikea keksiä nimi sille. Voit tehdä nämä kanapyöryköiksi tai kanapihveiksi – tai kananpojan pihveiksi tai -pyöryköiksi
Ihan ihmettelen, miksen ole tehnyt näitä yrttisiä sämpylöitä useammin. Edellisessä postauksessa jo kerroin, että viikonloppuna nautiskeltiin itse tehdyistä sämpylöistä
Heipä hei pitkästä aikaa. Ihanaa, että on tullut kevät ja ulkona alkaa vihertää. Ihan kohta on vappukin, saa kilistellä kuplivaa hyvässä seurassa ja pääsee Savoyn perinteiselle vappulounaalle
Sain Blogiringin kautta mahdollisuuden kokeilla Meiran laajaa mauste- ja leivontatuotevalikoimaa. Tehtäväkseni annettiin kehitellä gluteeniton suolainen leivonnainen
(Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
Y. R. T. I. -. F. E. A. L. H. P. U. J. N. K. S. u. n. i. j. r. e. k. s. t. 5. p. ä. o. a. l. 1. ö. y. m. g. h. /. 2. d. 3. 4. v. 7. f. 0. ,. O. M. V. d l. t l
Minkä ikäisenä sinä kiinnostuit ruoasta / ruoanlaitosta. Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
Mä oon just sellanen joulun perinteitä rakastava muikkeli, ainakin mitä ruokaan tulee. Nykyään toki hieman poikkeavien raaka-aine valintojen mukaan kuin mitä esimerkiksi lapsuudessa
S. a. i. n. o. s. t. u. k. e. p. j. r. m. J. O. l. v. h. ,. ä. E. y. A. 1. 5. K. Y. (. g. ). P. 2. 0. x. 3. c. 6. -. 8. V. 7. ½. d. ö. H. L. T. w. I. *. X. /. f. 4. R. k g. d l
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Näin tammikuisten paukkupakkasten aikaan on kiva tarjota vieraille suppilovahveropiirakkaa. Tämä on myös siitä hyvä piirakka, että se maistuu myös kasvissyöjille
Hyvässä arki-illan ateriassa on niin paljon makuja, että sen keveyttä ei edes huomaa. Aasialaisten mausteiden pyhä kolminaisuus korianteri, valkosipuli ja chili toimivat näissäkin jauheliha-salaatti-nyyteissä makupohjana
Tykkään thaimaalaisesta ruuasta sekä raikkaan makumaailman että annosten esteettisyyden vuoksi. Thai-ruoka on monesti mausteista mutta kun voimakkaan makuiset kastikkeet tarjotaan riisin ja tuoreiden tai pikapaistettujen vihannesten kanssa, tulee kokonaisuudesta tasapainoinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.