Tämä mahtava marokkolainen kikhernepata onnistui yllättämään meidät niin hyvin, että sittemmin, viime kuukauden aikana, on kattila porissut useamman kerran nostattaen huumaavan tuoksun koko keittiöön
Muutama vuosi myöhemmin Ranskassa asuva kaverini tarjoili Suomessa käydessään ensiluokkaista kanataginea, ja olin kuolla kateudesta, kun hän kertoi, että suolatut sitruunat kuuluvat Ranskassa lähes joka kaupan valikoimaan - näin tietysti siksi, että maahanmuuttajat ovat vuosikymmenien saatossa kiitettävästi rikastuttaneet maan ruokakulttuuria
Marokkolaista Harira-keittoa syödään perinteisesti paastokauden iltaruokana auringonlaskun jälkeen. Marokkolainen Harira papukeitto maustetaan tomaatilla, kurkumalla ja sitruunamehulla ja koristellaan tuoreella korianterilla ja persiljalla
Marokkolainen couscoussalaatti sopii hyvin myös kasvissyöjille. 1-2 tl juustokuminaa. 1. Kiehauta inkivääri, valkosipuli, juustokumina ja kurkuma öljyssä, lisää kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi
Marokkolaisia makujaAfrikan lämpöä - kana-paprikatagine Määrä. Paista 200-asteisessa uunissa tunnin ajan tai kunnes broilerit ovat kunnolla kypsiä ja mureita. 3-5
Ja jos valmistat tämä padan kokonaisesta kanasta, kannattaa se paloitella, tai valmistaa vain koipi-reisi paloista, jotka antavat tähän kaikista parhaimman maun, koska pitkän haudutusajan aikana lintu yleensä hajoaa pienempiin osiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.