Eilen se taas alkoi. Lihaton lokakuu. Jo kolmannen kerran. Tämä on oma kontribuutio kasvisyöntiin ja samalla mielenkiintoinen ruuanlaittokoe kuukauden ajan
Eikä tämän päiväisellä ruokavalinnalla ole mitään tekemistä sen kanssa, että pojalle tulee nykyään usein laulettua sitä "Mikki Hiiri merihädässä"-kipaletta
N. o. p. e. a. t. r. k. i. u. s. v. n. l. E. ö. M. ä. S. ,. j. m. y. Y. P. A. L. J. O. h. F. c. -. b. g. T. f. d. K. z. &. 1. 6. 8. 2. 3. (. ). 5. 4. 0. R. H. I. Ä. S l. d l. t l
Pitkästä aikaa tuli tehtyä uunimakkaraa. Varsinkin nyt kun HK. n blå. lle on löytynyt huomattavasti parempi vaihtoehto, eli Snelmannin lenkkimakkara, ainakin tässä Snelmannin tuotteessa on paljon vähemmän E-aineita ja enemmän lihaa, sekä kaiken kukkuraksi on makukin parempi, eikä tuotteessa ole käytetty GM-rehulla ruokittuja elukoita
Sain Suomeen juuri maailmanympärysmatkalta palanneilta Gialta ja Miikalta Liebster Award -haasteen, joka on kuulemma kiertänyt jo hyvän tovin matkablogeissa
Töissä lounastauolla kuulen usein kysymyksen. ”mitä tuo on. ” Teen vaihdellen erilaisia työeväitä itselleni, ja monesti ne ovat sen verran erikoisen näköisiä, että herättävät lounasseurassa uteliaisuutta
Ohjeessa zuccinit "itketettiin" suolalla. Leikkaa zuccinit n 0,5cm viipaleiksi pitkittäin. Usein grillaamisesta puhuttaessa tulee ensimmäisenä mieleen rasvasta tirisevä lihapala tai jauhoinen makkara
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.