Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. Ensimmäinen ja viimeinen eivät kai kohtaa kovin usein, mutta hyvin sopivat yhteen siitä huolimatta
kourallinen tuoretta persiljaa. suolaa ja pippuria. Ota liha huoneenlämpöön ja valmista possulle täyte. Kuutioi kuorittu omena ja sipuli pieneksi ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon
Ulkofileestä valmistuu nopeasti hyvä ja riittoisa liharuoka useammallekkin lapioijalle. Leikkaa suurin osa päällä olevista rasvoista ja kalvoista pois (ota talteen ja laita paistoastiaan lihan viereen) jonka jälkeen maustetaan rubilla
porsaanulkofilettä. Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaan ulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
Ja tässä sitten herkullinen ja nopea pääruoka. pala porsaanulkofilettä. Voidellaan siivujen molemmat puolet sinapilla ja ripotellaan päälle valkosipulijauhetta sekä parikajauhetta, jätetään odottelemaan
reilu kilo porsaanulkofilettä. Siivutetaan prosciutto ja pilkotaan herkkusienet, paistetaan pannulla niin, että saavat hyvin väriä, lisätään silputtu kevätsipuli ja mausteet
Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattujaherkkuja. Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.