Juustokakku rahkasta
Kermaa ja laardia
Kermaa ja laardia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 900 g tuorejuustoa
  • 800 grammalla rahkaa
  • 100 grammalla voita
  • 800 g maitorahkaa
  • 100 g voisulaa
  • 70 tippaa
  • 190 g sokeria
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 4 kananmunaa
  • 75 g mantelijauhetta
  • 50 g kookosjauhoa
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 75 g huoneenlämpöistä voita
  • 0,25 tl leivinjauhetta
  • 20 tippaa
  • 50 g sokeria
  • 150 asteiseksi Sekoita pohjan ainekset keskenään ja taputtele
  • 23 cm

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.