Joulukarkkitalkoot: Suklaakonvehdit, marmeladi ja suklaatoffee
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25 g karpalososetta
  • 0,5 dl vettä
  • 125 g sokeria
  • 15 g Dansukkerin glukoosisiirappia
  • 500 g omenalohkoja, käytä kirpeitä omenoita kuten Granny Smith
  • 1/2 vaniljatanko tilkka vettä
  • 300 g omenasosetta
  • 75 g sokeria + 25 g pektiiniä sekoitettuna keskenään
  • 500 g sokeria
  • 160 g Dansukkerin Glukoosisiirappia
  • 3,5 tl pullotettua sitruunamehua
  • 20 cm x 25 cm). Voitele se hyvin kevyesti neutraalin makuisella öljyllä (rypsiöljy).
  • 1 dl kuohukermaa
  • 150 g sokeria
  • 150 g Dansukkerin glukoosisiirappia
  • 100 g tummaa suklaata rouhittuna
  • 20 cm Mittaa kerma, sokeri sekä glukoosisiirappi kattilaan
  • 118 astetta Kaada toffee vuokaan ja anna jähmettyä noin
  • 8 tuntia Leikkaa sopiviksi suupaloiksi jo vähän aiemmin, jos haluat päästä helpommalla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.