Coq au vin eli viinikukko on klassinen ranskalainen pataruoka. Resepti on kokki Richard McCormickin kirjasta Pariisi, joka on Matkustava kokki-sarjan ensimmäinen osa
V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. j. l. ä. K. M. h. 1. 6. 0. r. ,. S. y. 3. L. 4. p. J. ö. d. P. '. C. q. A. b. (. T. ). U. E. g. R. f. 8. O. -. 2. 5. c. I. N. d l. c m
Tässäpä vinkki broilerin valmistamiseen. klassinen ranskalaisen keittiön resepti ”Coq au Vin”. Coq au Vinin valmistamisessa ei ole mitään ihmeellistä, mutta jos sen haluaa tehdä perinteiseen tapaan, on syytä varata aikaa
…. t. a. i. s. e. n. ½. C. o. q. u. v. ,. k. b. r. l. p. ä. y. S. h. m. V. j. -. O. T. N. d. ö. R. A. B. 2. 1. 3. 0. /. 6. 7. g. 5. P. K. L. *. ü. ô. J
Nesteenä tässä käytetään perinteisesti kanalientä, kuten monessa muusakin ruoassa mutta myös vihannesliemi käy hyvin ja lisäsin myös lorauksen valkoviiniä antamaan vähän hapokkuttaa
Kampasimpukat toimivat hyvin alkuruokana, pienenä tapaspalana sekä viinilasillisen seuralaisena, ja saapa niistä sopiviin lisukkeisiin yhdistettynä loihdittuna mainion pääruoankin
Ohjeen löysin viimeisimmästä Elle mat & vin -lehdestä (juli-aug, nr 6 2012). Clafoutis kirsikoista. Me saimme ystäväpariskunnalta 10 litraa kirsikoita ja nyt niistä on sitten tehty vaikka mitä
Ohje löytyi Elle mat & vin -lehden numerosta Nov-Dec nr 8 2012. Piparkakkusuklaapallot. Nyt jos mietit, että mitä tekisit lopuille joulupipareille niin tässä idea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.