N. o. n. i. y. t. s. e. l. k. u. r. f. m. ä. T. (. a. ). b. j. K. v. h. ö. ,. d. c. P. p. g. -. L. S. 2. J. O. R. 5. V. M. 1. 0. A. 6. H. d l. m i. h ,
Kun hillon tekee suomalaisista metsämustikoista, Chian siemenistä ja. pienestä määrästä luomuhunajaa (vaahterasiirappi tai agave -siirappikin kävisi makeutukseen), otsikon lupaus terveyshillosta ei ole
Kesäaika jess, tuntuu vielä hieman oudolta kun illat niin pitkälle valoisaa, mutta ihanaa. Tässä teille keväinen aamupalaresepti, tai iltapalaksi, tuorepuuro
Blogista näkee hauskasti, miten tietyt kokkailut lomittuvat vuodenkiertoon. Esimerkiksi suurta suosikkiani britakakkua aion leipoa joka vuosi heti alkukesästä, mutta idea realisoituu aina vasta lomien jälkeen elokuussa
pellillinen250 g kylmää maitoa1 muna60 g sokeria250 g vehnäjauhoja1/2 palaa hiivaa1 tl suolaa2 tl kardemummaa60 g pehmeää voita paloina250 g vehnäjauhojaRahkatäyte
Olenko jo hehkuttanut chia-siemeniä. Ne ovat aivan mahtavia. Pellavansiementen tavoin ne luovat ympärilleen hyytelömäistä ainetta nesteessä seistessään, mutta toisin kuin pellavan, chian maku on hyvin neutraali ja sopii siis kaikkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.