Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. Ja kylläpä vain olivatkin hyviä - tai melkein kaikkihan on hyvää, kun itte tekee, vai mitä
Siellä jengi juoksee lenkkiä t-paidassa ja shortseissa. Tämä gluteeniton herkku on todella helppo ja nopea tehdä, ja sopii loistavasti myös joulupöydän tarjoiluihin
Chapatit sopivat erinomaiseksi myös keiton lisukkeeksi. 4 dl vehnäjauhoja. 1-1½ dl lämmintä vettä. Vaivaa taikinaa käsin kevyesti jauhotetulla pöydällä noin 10-15 minuutin ajan, kunnes se on kimmoisaa ja pehmeää. Jos ne ehtivät jäähtyä ennen tarjoilua, voit lämmittää niitä joko uunissa folion sisään käärittynä tai mikrossa 20-30 sekunnin ajan. Chapatia tulisi paistaa aina noin 30-40 sekunnin ajan ja sen jälkeen kääntää ympäri. 4 dl vehnäjauhoja. 1-1½ dl lämmintä vettä
5 dl vehnäjauhoja (yhdistä kuivat aineet, mutta vain pieni osa jauhoista). 2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa). 5 dl vehnäjauhoja (yhdistä kuivat aineet, mutta vain pieni osa jauhoista). 2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa)
ilmankin. Joulu on päivä päivältä lähempänä. Lapsena aamupalaani kuului aina. mukillinen kuumaa kaakaota. Joulun aikaan saatoin joskus ripsauttaa joukkoon
muassa rautaa, kuitua, C-vitamiinia ja kalsiumia. varmasti myös lapsille. sokerin, viljat ja maidon syystä, että ne eivät tunnu olevan parhaita vaihtoehtoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.