mutta sitten maku muuttuu karvaaksi ja jopa vähän tunkkaiseksi. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin. Ruskistin fileen ja loppupaistoin uunissa,käärin folioon ja annoin vetäytyä hetken ennen tarjoilua,oli kyllä tosi onnistunut
O. i. h. ,. o. j. a. v. T. e. n. p. r. t. y. ä. u. k. l. s. m. M. ö. R. f. -. b. g. V. d. A. J. S. 1. 2. 3. 4. ½. L. P. K. H. 0. (. ). 5. %. /. w. k g. d l
Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin. Pehmeät karamallisoidut salottisipulit ja porsaan klassinen ystävä salvia antavat hyvin makua, ja lihan täyttäminen ei vaadi tässä tapauksessa paljoa kokemusta
Nosta filee grillistä ja kääri se alumiinifolioon. Sekoita mausteet ja ripottele 2/3 mausteseoksesta lihalevylle ja rullaa se. Sivele pinta ruokaöljyllä ja grillaa fileerullaa keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.