New Yorkin juustokakku mustikkakastikkeella  / New York Cheesecake w/ Blueberry Sauce
Food and Then Some
Food and Then Some
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 50 g Digestivekeksejä
  • 1 tl sokeria
  • 25 g voisulaa
  •  
  • Massa
  • 225 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
  • 75 g sokeria
  • ½ tl vaniljasokeria (ei vanilliini)
  • ½ dl maitoa
  • 1/4 sitruunan raastettu kuori
  • ½ tl vastapuristettua sitruunamehua
  • 1 kananmuna 50 g ranskankermaa
  • 2 tl vehnäjauhoja
  •  
  • Mustikkakastike
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl maizenaa
  • 4 rkl vettä
  • 2,5 dl tuoreita mustikoita
  • 1 rkl vastapuristettua situunamehua
  •  
  • For the crust
  • 50 g Digestive biscuits
  • 1 tsp sugar
  • 25 g melted butter
  •  
  • For the batter
  • 225 g natural cream cheese (Philadelphia)
  • 75 g sugar
  • ½ tl vanilla sugar
  • ½ dl milk
  • 1 tsp grated lemon zest
  • ½ tsp fresh lemon juice
  • 1 egg
  • 50 g sour cream
  • 2 tsp flour
  •  
  • For the Blueberry Sauce
  • 2 tbsp sugar
  • 2 tsp cornstarch
  • 4 tbsp water
  • 2,5 dl fresh blueberries
  • 1 tbsp fresh lemon juice

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.