Näiden kanttarellien idea, jonka JuliaChildin keittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
musersin timjamia puisella perunasurvimellaKuivamarinadi porsaanlihalle (Marinade séche). Kerran vielä (oman) kiellon päälle - reseptit JuliaChildintapaan, tämän jälkeen yritän pitää tauon, ehkä
JuliaChildin ehkäpä tunnetuin lahja jälkipolville on ranskalaista keittotaitoa ja ruoanlaittoperinnettä käsittelevä kirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi. Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemumma kattilassa
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisen ruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.