Valmista isoäidin tattipiirakka mielellään jo edellisenä päivänä. Paista isoäidin tattipiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin
1. Raaputa ja huuhdo sianpää ja laita se likoamaan isoon määrään kylmää vettä 1 vuorokaudeksi. 2. Laita sianpää ja vasikanliha kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä niin, että lihat juuri peittyvät
On tullut aikaisemminkin todettua, että tykkään isoäidin neliöistä. Ja kun olen ihan hurahtanut myös itse neulottuihin/virkattuihin tiskirätteihin niin mikäs sen luonnollisempi jatkumo
VANILJAVANNIKKEET noin 40kpl. Pitkästä aikaa tein vaniljavannikkeita. Taikina on ollut yleensä niin jäykkää etten ole saanut sitä kunnolla pursotettua, joten kokeilut on jäänyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.