Silloin vatkasin mantelijauhe-tomusokeriseoksen valkuaisvaahtoon yleiskoneella eli aivan liian tehokkaasti, joten taikina löystyi liikaa ja pursotuskin oli hankalaa
O. l. e. n. t. h. y. m. a. c. r. o. j. u. s. k. N. i. d. p. ä. v. ,. M. -. /. T. ö. S. (. ). R. A. C. 2. 7. 1. 4. 5. g. 8. 0. K. Y. J. H. V. L. Ä. E. 3. P. 6. U. G. I. d l
Itse aloitan reseptin sekoittamalla mantelijauheen ja tomusokerin tehosekoittimella/leikkurilla, tällöin näitä ei tarvitse siivilöidä kun leikkuri tekee näistä todella hienoa
T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
Macaronit on olleet äärimmäisen vaikeita saada hallintaan, joten voitte kuvitella kuinka helpottunut ja onnellinen olo oli, kun sai nämä kaunokaiset uunista
Yhdistä tomusokeri ja mantelijauhoa. Ohje on hiukan hankalampi, kuin perinteinen tapa, millä olen yleensä macaronssit tehnyt, mutta uskallan väittää, että tällä ohjeella onnistuu paremmalla todennäköisyydellä
Sekä macaron -kuoret että täyte on maustettulakritsijauheella. Lakritsijauheissa on aika paljon maku- ja vahvuuseroja, joten kannattaa maistaa macaron -kuorien massaa ja lisätä tarvittaessa lisää lakritsijauhetta
Kun kaikki kuivat aineet on sekoittuneet hyvin,lisää väriainetta ja jatka seoksen leikkaamista ja kääntelyä, kunnes saat kiiltävää, sakeaa ja nauhamaista taikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.