M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
Loppukypsennä pihvejä tarvittaessa uunissa 185 asteessa 5-10 minuuttia pihvin koosta riippuen. Laita jauheliha, keltuaiset ja suola sekä mausteet tehosekoittimeen
Leikkaa liha neljäksi pihviksi. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hyvin kuumalla pannulla minuutti per puoli ja siirrä syrjään vetäytymään
Seuraavalla kerralla maustan pihviä reippaasti enemmän ja käytän maustamiseen myös yrttejä. Olen kokeillut kaikenmoisia ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä herkkuja sekä lehtitaikinaan käärittyä kanaa Jamie Oliverin ohjeella, mutta jotenkin on jäänyt tämä klassikko kokeilematta
Yksi haetuimpia reseptejä blogissani on jatkuvasti "Nopeat punajuuripihvit". Ranskalaiset pellillä - pilko nämä uuniin ihan ensimmäiseksi, niin kypsyvät sopivasti pihvien valmistuessa
Kuva ei tee oikeutta maulleIsäni oli teurastanut sian ja sain valmistaa siitä kyljykset. Kyseessä ei ollut mikään luomupossu, mutta kun teurastus hoidetaan hienosti eikä eläimen tarvitse stressaantua ennen hengenlähtöä, liha on hyvää, todella hyvää, maukasta ja mureaa
Moni haaveilee mehevästä ja mureasta pihvistä, kuitenkaan onnistumatta sen valmistamisessa. Tässä artikkelissa paneudun lihan valitsemisesta, sen valmistukseen, käymme läpi myös pihvin leikkuun, fileen renssaamisen ja monia hyödyllisiä vinkkejä matkan varrella kohti täydellistä pihviä
lisää lihat seokseen hyvin pyöritelle että marinadia menee jokaiseen pihviin. Grillaa pihvit kypsäksi medium lämmöllä, jottei pinta pala ja liha jää raa-aksi
Pihvi & papu-pastalisuke. Lisäkkeessä menin kuitenkin helpomman kautta koska olin itsekseni niin tein eilisestä pesto-pastasta pienin muutoksin pannulla paahtaen lisäkkeen pihville
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.