Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
Rakastan kasvisruokia, ja haluan tehdä ne aidoista kasviksista enkä härkiksen tai nyhtökauran kaltaisista puolivalmisteista, joihin liittyy teollinen prosessointi
Kukkakaalia hiilihytraattitietoisessa keittössä laitettua tavalla jos toisella. Etsin tänään taas vähän uusia tapoja Burgundinpadan lisäkkeeksi ja bongasin appelsiinajahunajaa blogissa Eyal Shanin reseptin mukaan valmistettua kukkakaalia
V. u. o. d. e. n. 2. 0. 1. 4. l. p. s. a. j. k. i. r. b. g. t. v. ,. ä. 5. h. E. m. y. P. U. T. ö. S. J. K. A. f. (. ). 6. I. R. H. C. L. M. Y. ". -. 8. k p. d l
250 g kukkakaalia. Kukkakaalia keitetään suolalla maustetussa vedessä 10 minuuttia. 250 g kukkakaalia. Kotimaiset kukkakaalit ja kaikki muutkin vihannekset ovat juuri nyt parhaimmillaan
Kukkakaalista ja lehtikaalista (sis. jymyuutisen). Monella pitsa – ja sipsisyömärillä tuntuu olevan paljon sanottavaa kukkakaalipitsapohjaa sekä lehtikaalisipsejä vastaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.