Vihdoin ja viimein sain laitettua sellaista ruokaa, josta viitsii sanan tai pari mainitakin. Tulista en tästä viitsinyt pojan takia tehdä, lisäsin ruokaan jotain omaa ja osan ihan vaan unohdin
M. e. n. i. l. ä. p. t. o. v. h. r. k. u. s. a. J. j. y. ,. m. ö. A. T. H. d. b. -. K. L. I. E. 8. 0. g. f. c. 2. 7. 5. 4. 1. 3. (. ). B. P. F. S. z. N. V. <. 3 l
Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
Eksoottinen, banaanilta ja yrteiltä maistuva likööri, Pisang Ambon, on tämän boolin makupohjana. Tuorepuristettu limemehu ja valkoviini tuovat booliin raikkautta
Mielestäni salaatissa yhdistyvät loistavasti ainesten hedelmäisyys ja kastikkeen tulisuus. Tällä kertaa ruoka tuli nautittua flunssaisena ilman viiniä, mutta tähän käynee parhaiten joku puolimakea ja melko hapokas rosée tai valkoviini
Huuhtele salaatit ja kuivaa ne. Huuhtele retiisit ja viipaloi ne. Huuhtele ja kuori kurkku. Halkaise kurkku ja koverra siemenet halutessasi pois lusikalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.