Ruisleipä kehitysversio 2
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10 isoa
  • 1 dl murennettua Maalahden limppua ilman kuorta
  • tai
  • 2 rkl vanhaa taikinajuurta
  • 0,5 l haaleaa vettä
  • 5 dl ruisjauhoja
  • 4 dl ruisjauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl kuivahiivaa, jos pelaat varman päälle.)
  • 0,5 dl taikinaa sivuun. Laita se tiiviiseen astiaan jääkaappiin
  • 1-3 rkl
  • 12-15 min Jäähdytä leivinliinan alla. (Isompi leipä kannattaa taputella suoraan pellille myös.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.