Höylää päälle vielä parmesanilastuja ja viimeistele salaatti hyvällä oliiviöljyllä, balsamicosiirapilla, vastajauhetulla mustapippurilla ja merisuolahiutaleilla
Ihanan raikas ja maukas salaatti. Sopii hyvin alkupalaksi, lihan lisäkkeeksi tai lounaaksi. ) Tarvitset. rucolaamuutamaa erilaista salaattia (miula punaista salanovaa ja makeaa friseetä)basilikaa tuoreita mansikoitapecan-pähkinöitäPirkka parhaat vuohenmaitojuustoa tai muuta kuorellista vuohenjuustoaPaahda pecan pähkinöitä hetki kuivalla pannulla, varo polttamasta
Uusi grilliherkkusuosikki on syntynyt. Grillattua kesäkurpitsaa ja halloumi-juustoa. (väittävät että neljälle, mutta itse väitän että korkeintaan kolmelle - kuvassa on tupla-annos)
Suolaista, makeaa ja hapokasta – alkuruoka herättelee makunystyrät. Kaikki alkoi taivaallisesta porkkanapyreestä, jota pääsin nauttimaan Lillen kaupungissa lokakuisena sateisena iltana Brasserie de la Paix’ssa
Nopea italialainen salaatti. Tomaatti, mozzarella ja basilika ovat maistuva yhtälö. Aika usein tulee tehtyä alkupalaksi tai salaatiksi tätä nopeasti valmistuvaa herkkua, joka sopii hyvin eri tavoin rakennettuna myös vaikkapa antipastoksi
Viimeistele balsamicosiirapilla. Nimestään huolimatta tähän “sörsseliin” tuli grillattua hieman muitakin lisukkeita kuin pelkkää broileria, kuten täytettyjä herkkusieniä, kesäkurpitsaa ja grillijuustoa
Kokoa lisuke baby mix -salaatin päälle ja koristele vielä balsamicosiirapilla. Heipat. Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa ruokajuttuja tänne blogin puolelle, sillä nyt on ehdottomasti postauksen arvoinen lisuke grilliruoalle tai ihan sellaisenaankin syötäväksi
3 tl granaattiomenasiirappia (löytyy Lähi-itään erikoistuneista etnisistä kaupoista, mutta voi tarvittaessa korvata myös vaikka balsamicosiirapilla). 3 tl granaattiomenasiirappia (löytyy Lähi-itään erikoistuneista etnisistä kaupoista, mutta voi tarvittaessa korvata myös vaikka balsamicosiirapilla)
Täällä blogin puolella harvemmin nähdään suolaisia reseptejä. Se ei kuitenkaan johdu siitä ettenkö pitäisi niiden leipomisesta mutta valitettavan harvoin muistan ottaa kuvan niistä ennen syömistä
Gourmet fast food-reseptikilpailun toisessa osassa etsitään jälleen oivaa makuparia. Tällä kertaa kehittelin reseptin Australialaiselle alkoholittomalle valkoviinille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.