Piirakat käyvät hyvin isommastakin ruuasta, mutta usein niissä on paljon rasvaa ja höttöhiilareita. Tässä ohje kevyeen ja terveelliseen suolaiseen piirakkaan, jossa on makua ja se sopii vegaaniseenkin ruokavalioon
On vaan niin hyvä ja helppo suolainen piirakkapohjan ohje, että haluan sen välttämättä tänne jakaa. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kauraleseet jaleivinjauhe
Ainakin tämä kevyt kala-kasvispannu siitä turkasen turskasta osoittautui paitsi helpoksi ja aika nopsaksi valmistaa, niin myös yllättävän maukkaaksi kalaruoaksi
Aiemmin leipomani gluteeniton siemenleipä saa nyt jatko-osanruisjauhoilla täydennettynä. itse kun en gluteenitonta ruokavaliota noudata ja ruisleivällä on tärkeä rooli päivittäisessä ruokavaliossani
n piirakkavuokaan ja anna pohjan levätä kylmässä noin tunti. Pistele pohja haarukalla ja esikypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. 3 dl vehnäjauhoja
Pohja. Nypi jauhoseos rasvan joukkoon ja lisää maitorahka. Levitä ainekset pohjan päälle. 1 dl Ruisssihtijauhoja. 2 dl Hiivaleipäjauhoja. 1 tl leivinjauhetta. 400 g broilerijauhelihaa /ruskista kevyesti ja lisää 1 kanafondo kuutio. 300 g tuoreita sieniä /pilko ja haihduttaa neste ja lisää jauhelihan joukkoon. 2 dl kevytpaksu ruokakerma 4%. 1 tl paprikajaihe
Olenpas näemmä unohtanut jakaa yhden pataleivän ohjeen. Silloin oli muutenkin uuni kuumana koko ajan, niin siinä oli samalla näppärä leipoa leivät myös itselle
en millään enää jaksanut odottaa kanttarellipiirakkaa. Tämän piirakan pohja on omalla ohjeella tehty, mutta täyteen ainekset on matkittu Kakkuviikarilta ja hänen ohjeestaan poiketen laitoin sienipaistoksen piirakan päälle jo ennen uunia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.