Lampaanpaisti ja mokkakastike
Cebicin keittiössä
Cebicin keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3,5 kg lampaanpaisti
  • marinadi
  • 1 dl ruokaöljyä
  • 1 dl kahvia
  • 3 rkl minttuhyytelöä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl suolaa
  • ½ rkl mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • ½ kokonaisesta valkosipulista
  • hunaja-rakuunaporkkanat
  • ½ kg porkkanoita
  • 1 rkl rakuunaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 rkl voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.