100 astetta
on loistava. Jäinen liha siirretään suoraan ritilälle ja se keskitasolle. Kannattaa muuten laittaa alapuolelle iso kulho tai uunipelti, koska kuitenkin paistamisen loppupuolella liha hikoilee jonkin verran.
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - l. J. a. n. t. e. i. l. y. h. d. m. u. s. r. v. o. k. p. ä. ,. j. V. N. M. K. I. ö. H. L. g. 2. 5. 3. 0. 7. O. f. 1. P. 8. 9. (. ). A. T. U. dl
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. i. l. e. n. v. t. s. ä. y. p. J. u. h. a. k. o. m. r. ,. j. ). N. (. C. d. R. 8. 1. 0. +. ". ö. P. H. L. b. g. 6. 3. S. I. M. 2. 7. 5. O. V. kg. dl
-. -. -. -. -. -. S. y. k. s. l. ä. e. a. t. n. i. j. o. u. b. g. ö. r. m. H. p. T. h. v. d. ,. R. (. ). ´. O. U. A. P. I. L. 8. 0. 1. 6. 5. 7. K. 2. 3. al. dl
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.